Studio Alf`s hårkolleksjon – våren 2017

Studio Alf art team setter hårtrender

Tema gjør mye spennende og en av de er å lage bilde kolleksjoner for å inspirer frisører og kunder. Jeg har selv fått være med på en rekk bilder og det er så gøy å skapen flotte bilder med så mange flinke friører sammen i et team. 

Her er det Studio Alf Art Team sier om den nye hårkolleksjonen:

Spring fling

På vårens kolleksjon lot vi oss forføre av barokken blandet med 70-talls magi.

I langhårs-oppsettningen valgte vi å bruke løse tvinninger, og myke lokker som vaier i vinden. Modellen passer fantastisk til barokkens tema, og du kan nesten tenke deg at hun står og lenkter til den mannen hun ikke kan få. Barokkens romantikk som vi bare kan drømme oss vekk i.

Pasjefrisyren tar oss tilbake til 70-tallet med sine klare linjer. Vidal Sassoon var en mester med saks og kam, og han har gitt oss utallige pasjer og bober. Han var og forblir et stort ikon. Vi lar oss inspirere av hans klare linjer.

Vårens herrer barberer nå bort hipster-skjegget slik at solens stråler varmer den bare huden. Men med en markant linje i overgangen til lenger hår. Med lett tufs i luggen er han klar for alle gardenpartys utover våren og sommeren.

Enjoy!

Hår og Makeup: Studio Alf Art Team
Foto: Ole Musken
Klær: Bik Bok og Kaos i Lillestrøm.

 

-Ann Marit Aamodt-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s