I`m back!

Endelig tilbake til blogg livet ❤ Etter 2 barn og et salong bytte tenkte jeg det var på tide å starte bloggingen igjen. Jeg har savnet det samtidig som det har vært godt med en liten pause, det var aldrig en plan om å slutte helt med bloggingen. Nå som jeg starter opp på nytt tenkte jeg det var greit med en helt ny blogg i mitt eget navn. Jeg har lenge godt å tenkt på og bytte ut «medsaksogkam» navnet til mitt eget navn annmaritaamodt.com, og nå føltes det veldig riktig.

Min nye salong som jeg nå har blitt dagligleder for er Studio alf avd. Vika. Jeg er forsatt en del av Studio Alf famillien og jeg stor trives! Jeg er fortsatt aktiv på mange plan i frisør bransjen som jeg kommer til å skrive om på bloggen. Følg meg gjerne på andre sosiale medier også 🙂

Instagram – annmaritaamodt
Facebook – Ann Marit Aamodt – Hairstylist

 

-Ann Marit Aamodt-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s